torsdag 10. mai 2012

Turisme



Stranden i Phuket

Flomkatastrofen gjorde stor skade i Sør-Thailand, men nå oppfordrer Thailands myndigheter turister til igjen og feriere i landet. Det var kun en liten del av Thailand som ble rammet. På de stedene som ble ødelagt er oppbyggingen startet, og livet i gatene er forsiktig begynt å vende tilbake.

- Ingenting varmer et Thailandsk hjerte mer en synet av glade turister igjen.


Thailand er en av de fineste landene i hele verden. Det er så nydelig der at du føler du er i drømmeland.
Hvite strender, turkist vann og palmer. Det er Thailand.

Mennesker komme fra hele verden for å besøke Thailand.

Bangkok er hovedstaden til Thailand. Bangkok er en storby der du kan se stor forskjell på fattig og rik. Det er veldig god shopping i Bangkok fremfor i de små ferie byene langs kysten av Thailand.
Du kan kjøre en bil som kalles ¨tuktuk¨ som er en 3 hjuls bil som kjører utrolig fort. Du kan ta taxi hvis du vil men det er en opplevelse å kjøre tuktuk og det koster ca. 10 kr.


Phuket

Når du blir lei av all eksosen å stresset i Bangkok kan du ta et fly i en liten time til Phuket.
Phuket er et paradis. Alle som bor der er veldig glade i å hjelpe til med alt å smiler hele tiden. Alt er kjempe billig og maten er fantastisk.
Alle hotellene ligger på stranden å du kan sole deg hele dagen. På kvelden er det mange kjekke restauranter som du kan spise på. Phuket har selvfølgelig og shopping, masse billige fake vesker, lommebøker, sko og litt klær.

PIPI Island

Hvis du vil ta en utflukt er PIPI Island perfekt. Det er en halvtimes båtur fra Khaolak (Phuket) i en liten trebåt som går veldig fort å bråker no helt forferdelig. Men det turkise vannet og alle de fine fiskene du kan se gjør turen helt enestående. Garantert noe du kun kan oppleve i Thailand.
Øyen PIPI er en liten fredelig øy uten bilder. Alle sykler og alle menneskene er enda mer imøtekommende. De få hotellene som er på øya er mellom store ¨bongaloer¨ (strå hytter) som ligger helt nede på stranden.  Det er orkideer overalt og det er den perfekte plassen for en rolig romantisk ferie. Veldig  mange velger å gifte seg her.




- Marie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar