fredag 11. mai 2012

Thailand

Nå har jeg, Lisa og Marie ankommet Thailand. Det er 36 grader og solen står på sitt sterkeste. Selve reisen tok 12 timer og det var kjempe deilig og endelig komme frem til hotellet vi skal bo i. Nå skal vi bo i Bangkok en stund fram over så det er her meste parten av bloggingen skal foregå.

Thailand har 66 millioner innbyggere og 9 millioner av disse bor i Bangkok. Og på turen fra flyplassen til Bangkok sentrum fikk vi en liten smakebit av hvor mye folk som faktisk bor her. Det er et veldig stort sprang fra Lille Stavanger til Store Bangkok fra 150 000 innbyggere til 9 millioner. Men de fleste personene som vi har truffet til nå har vært VELDIG hyggelige og VELDIG imøtekommende og de synes det er veldig kult at vi kommer helt fra Norge til Thailand på ferie.

Bilde jeg har lagt til er utsikten fra hotellrommet vårt.

Men noe som eg veldig negativt er at vi har klart og bruke så veldig mye penger allerede siden alt er så EKSTREMT billig og vi skal være her i 3 uker til. Her i Thailand bruker de jo bath og det er veldig lite i forhold til norske kroner. Og for og finne ut hvor mye ting koster her nede så må du gange bathen med 2 og trekke fra en null så får du prisen i norske kroner.

Tidsforskjellen mellom her og Norge ligger på omkring 5 timer. De fleste folkene som bor her er Buddhister og de har veldig stor tro på karma, dette er noe av grunnen til at de er så snille med alle med alle siden de ikke vil at noe dårlig skal skje med seg selv.

- Marius :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar